Latest News
The Palace Group VIP
welcome

Toewijding verdient erkenning en wij houden ervan onze VIP spelers te belonen voor hun loyaliteit bij The Palace Group. Kwalificeer je als één van onze VIP spelers en haal de voordelen binnen van onze uitzonderlijke service en promoties.

what can i expect

Platinum loyaliteitsniveau

VIP worden heeft ook voordelen voor je Loyaliteits Club Account. Jouw Loyaliteits Club status wordt direct verhoogd naar het Platinum Loyaliteitsniveau voor een maand lang zodra je de VIP status hebt bereikt.

Boost jouw Loyaliteitssaldo in deze maand en je zal op het platinum niveau blijven waardoor je 40% EXTRA loyaliteitspunten zal verdienen.

VIP Toernooien

Onze VIP spelers smachten naar meer toernooien en eisten unieke thema’s en onweerstaanbare jackpots, wij hebben hieraan meegewerkt.

Als je van een concurrerend spel houdt waar meer op het spel staat, dan zijn de toernooien van The Palace Group echt iets voor jou.

Snellere uitbetalingen

AAls VIP speler, worden jouw uitbetalingen met voorrang verwerkt wat inhoudt dat er snellere verwerkingstijden zijn. Door dit te combineren met snelle, veilige en betrouwbare bankieropties, kan je er zeker van zijn dat je betalingen en uitbetalingen in goede handen zijn.

Exclusieve evenementen

Wij verwennen onze gewaardeerde VIP spelers met spannende evenementen speciaal voor hen georganiseerd. Spelers kunnen een ervaring verwachten van complete luxe,,of het nu een stedentrip is in een stijlvol 5 sterren hotel of een exotische 5 sterren reis, er wordt aan alles gedacht.

VIP Promoties

Jouw exclusieve VIP behandeling bevat ook directe toegang tot de Casino Manager en het VIP Host Team, maar ook informatie over onze exclusieve wekelijkse VIP promoties die speciaal zijn gemaakt voor jou.

Je krijgt je eigen account manager toegewezen waarmee je over verlengingen van onze genereuze en gevarieerde beloningen kan spreken. Kaartlimieten verhogen van credit of debietkaarten kan ook geregeld worden en het verbeteren van jouw loyaliteitsniveau kan gebruikt worden om een boost te geven aan je spel.