Τελευταία Νέα
The Palace Group VIP
Επιθυμείτε ένα VIP τρόπο ζωής;

Η αφοσίωση αξίζει την αναγνώριση και την επιβράβευση που απολαμβάνουν τα VIP μέλη μας για την εμπιστοσύνη τους  στο The Palace Group. Επιβραβευτείτε ως ένας από τους VIP παίκτες μας και καρπωθείτε τα οφέλη των εξαιρετικών υπηρεσιών και των προσφορών μας.

Τι μπορώ να αναμένω ως VIP παίκτης;

Πλατινένιο Επίπεδο Αξιοπιστίας  

Η επίτευξη  του  VIP επιπέδου ωφελεί και τον Κλαμπ Αξιοπιστίας Λογαριασμό σας.  Ο Λογαριασμός του Κλαμπ Αξιοπιστίας σας θα αναβαθμιστεί στο Πλατινένιο Επίπεδο  Αξιοπιστίας για ένα μήνα από τη στιγμή που θα επιτύχετε το VIP επίπεδο. Ενισχύστε το Λογαριασμό Αξιοπιστίας σας μέσα σε αυτό το μήνα και παραμείνετε στο Πλατινένιο Επίπεδο, κερδίζοντας  40% ΕΞΤΡΑ Πόντους Αξιοπιστίας.

VIP Τουρνουά

Οι VIP παίκτες αποζητούν περισσότερα τουρνουά. Απαιτούν μοναδικά  θέματα και ακαταμάχητα τζάκποτ – και αυτό θα τηρηθεί. Αν σας αρέσει ο ανταγωνισμός και το μεγαλύτερο ρίσκο, τα τουρνουά του The Palace Group σας περιμένουν.

Ταχύτατες Αναλήψεις

Ως VIP παίκτης, οι πληρωμές σας έχουν προτεραιότητα και επεξεργάζονται ταχύτερα. Σε συνδυασμό με  γρήγορες, ασφαλείς και αξιόπιστες τραπεζικές υπηρεσίες, μπορείτε να είστε σίγουροι  ότι οι πληρωμές και οι αναλήψεις σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

Αποκλειστικές Εκδηλώσεις

Οι VIP παίκτες μας απολαμβάνουν ειδική αντιμετώπιση  με αποκλειστικές εκδηλώσεις  ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς. Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν να ζήσουν μια υπερπολυτελή εμπειρία είτε πρόκειται για μια χλιδάτη απόδραση στην πόλη σε ένα κομψό ξενοδοχείο 5 αστέρων είτε για μία εξωτική απόδραση 5 αστέρων. Σε κάθε περίπτωση, κάθε ανάγκη σας θεωρείται προτεραιότητα για εμάς.

VIP Προσφορές

Η ειδική αντιμετώπισή σας ως VIP παίκτη, δεν περιλαμβάνει μόνο την άμεση επικοινωνία με την Διευθύντρια του Καζίνο και την Ομάδα Εξυπηρέτησης Παικτών VIP, αλλά και την ενημέρωση σας για τις αποκλειστικές εβδομαδιαίες VIP προσφορές μας οι οποίες είναι προσαρμοσμένες σε κάθε παίκτη.

Θα έχετε το δικό σας διαχειριστή λογαριασμού ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει με αυτές τις επιλογές και να φροντίσει για την παράταση των γενναιόδωρων και ποικίλων προσφορών μας. Αυξημένα όρια για πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες μπορούν να σας χορηγηθούν και η βελτίωση του επιπέδου αξιοπιστίας σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απογειώσει το παιχνίδι σας.