Senaste nytt
The Palace Group VIP
welcome

Hängivenhet förtjänar erkännande och vi älskar att belöna våra VIP-spelare för deras lojalitet på The Palace Group. Kvalificera som en av våra VIP-spelare och skörda fördelarna med vår exceptionella service och våra kampanjer.

what can i expect

Platinum Lojalitetsnivå

Att bli en VIP ger även fördelar när det kommer till ditt Lojalitetsklubbkonto. Din Lojalitetsklubbstatus kommer omedelbart att höjas till Platinum Lojalitetsnivå under en månad när du når VIP-status. Om du ökar din Lojalitetsbalans under denna månad får du stanna kvar på vår Platinumnivå så att du kan tjäna 40% EXTRA Lojalitetspoäng.

VIP-Turneringar

Våra VIP-spelare längtade efter fler turneringar; de krävde unika teman och oemotståndliga jackpotter – och vi lydde. Om du gillar konkurrenskraftigt spel med högre insatser är turneringarna på The Palace Group något för dig.

Snabbare Uttag

Som VIP-spelare kommer dina betalningar att prioriteras med smidigare behandling. Tillsammans med snabb, säker och pålitlig bankservice kan du lita på att dina betalningar och uttag är i goda händer.

Exklusiva Evenemang

Vi skämmer bort våra värderade VIP-spelare med spännande evenemang avsedda endast för dem. Spelare kan förvänta sig en upplevelse av yttersta lyx oavsett om det gäller en glamourös storstadssemester på ett 5-stjärnigt hotell eller en exotisk 5-stjärnig resa. Alla dina behov tillgodoses!

VIP-Kampanjer

Din exklusiva VIP-behandling inkluderar inte bara direkt tillgång till både Casinochefen och VIP-värdarna, utan du kommer även bli informerad om exklusiva VIP-kampanjer varje vecka som är skräddarsydda för specifika individer.

Du kommer att tilldelas din alldeles egna VIP-värd som du kan prata med om dessa alternativ där förlängningar på våra generösa och varierande belöningar kan ordnas. Höjda kortgränser för bankkort/kreditkort kan även beviljas och fördelen med den förhöjda lojalitetsstatusen kan användas för att öka ditt spel.