Siste nytt
The Palace Group VIP
welcome

Hengivelse fortjener anerkjennelse og vi liker å belønne våre VIP-spillere for deres lojalitet til The Palace Group. Kvalifiser deg som VIP-spiller hos oss og høst fordelene av våre eksepsjonelle tjenester og kampanjer.

what can i expect

Lojalitetsnivået Platinum
Det å bli en VIP gir også fordeler til din lojalitetsklubbkonto. Når du oppnår VIP-statusen, vil du umiddelbart bli flyttet opp til lojalitetsnivået Platinum for en måned.
Gir du lojalitetsbalansen din et løft i løpet av denne måneden kan du holde deg på Platinum nivået, der du kan glede deg over 40% ekstra med lojalitetspoeng.

VIP-turneringer
Våre VIP-spillere var sultne etter flere turneringer; de krevde unike temaer og uimotståelige jackpotter og vi rettet oss gjerne etter det.
Så om du liker å konkurrere om større premier, er turneringene hos The Palace Group noe for deg.

Raskere uttak
Som en VIP-spiller blir dine transaksjoner prioritert med raskere behandlingstider. Sammen med en rask, sikker og pålitelig banktjeneste, kan du sette din lit på at dine inn- og utbetalinger er i trygge hender.

Eksklusive events
Vi skjemmer bort våre verdsatte VIP-spillere med spennende arrangementer, spesielt designet for dem. Spillere kan forvente seg en ytterst luksuriøs opplevelse, uansett om det skulle være en overdådig byferie på et femstjerners hotell eller en ferie med en mer eksotisk destinasjon – dine behov er alltid tatt i betraktning.

VIP-kampanjer
Din eksklusive VIP behandling inkluderer ikke bare din direkte tilgang til Casino manageren, eller VIP-vert teamet, men også informasjon om våre eksklusive og ukentlige VIP-kampanjer som er skreddersydd for spesifikke individer.


Du vil bli tildelt din egen VIP-vert som kan snakke, lede og guide deg gjennom disse mulighetene der utvidelser på våre sjenerøse og varierte belønninger kan arrangeres. Det kan også ordnes med forhøyning av grensene på debet-/kredittkort, og fordelen med den forhøyede lojalitetsstatusen kan brukes til å øke ditt spill.