Seneste nyheder
Nyheder

 • Majestætisk middelhavskrydstogt

  /images/medvoyage_da.png

  Vidste du, at du kan vinde en billet til vores majestætiske middelhavskrydstogt? Du skal bare spille på et hvilket som helst af vores fremragende casinospil, for at kvalificere dig til at vinde en plads på Royal Caribbeans overdådige skib, ”Navigator of the Seas”.

  Krydstogtet sætter sejl den 23. juni 2013, og skibet vil begive sig ud på en rejse til nogle af middelhavets mest idylliske destinationer. Turen går blandt andet forbi Civitavecchia i provinsen Rom, Piræus i Grækenland, syd for Athen og Ephesus i Kusadasi – men dette er bare en lille smagsprøve, der er meget mere i vente for vores heldige vindere.

  Spil dig helt til tops hos The Palace Group i dag, for at indkassere din billet til paradis. Alle kan vinde, så sørg for at du er med i kapløbet om en plads om bord på vores majestætiske middelhavskrydstogt!

  Majestætisk middelhavskrydstogt
 • Et afrikansk eventyr på Chobe-floden

  /images/africa.png

  I februar og marts 2013 sendte The Palace Group tyve heldige VIP-spillere til Botswana i Afrika, hvor de drog ud på et 3-dages cruise om bord på det forbløffende skib “Zambezi Queen”. Den unikke husbåd navigerede sig igennem naturskønne omgivelser på Chobe-floden, hvor vores VIP-spillere fik en oplevelse for livet.

  Vores VIP-spillere blev som altid forkælet med intet mindre end 5-stjernet luksus. En spektakulær udsigt og strålende solskin dannede rammen om en tur, der bød på medrivende aktiviteter om bord på skibet, dyreliv, safariture, traditionel afrikansk dans og meget, meget mere.

  Her hos The Palace Group er vi altid i gang med at planlægge nye rejser for vores VIP-spillere, så bliv ved med at spille, hvis du vil have chancen for at komme med på vores næste VIP-eventyr til en ny drømmedestination.

  Et afrikansk eventyr på Chobe-floden
 • Den hemmelige nytårsbonus

  /images/newyear_da.png

  I december tildelte The Palace Group en hemmelig nytårsbonus til udvalgte VIP-spillere. Vi sendte dem personlige julekort, som informerede de heldige VIP’s om denne gavmilde gave og hvordan den kunne gøres krav på. Spillernes hemmelige beløb blev afsløret fra den 17. december 2012, hvorfor spillerne kunne se frem til det nye år med et væld af ekstra gevinstmuligheder.

  The Palace Group glæder sig til at vise sit engegement til sine spillere som altid, og vi vil stræbe efter at gøre 2013 til et spektakulært år for samtlige VIP-spillere. Vi er altid på udkig efter nye måder at belønne dig på, så hold øje med din indbakke for kommende kampagner, præmier og eksklusive VIP-rejser.

  Den hemmelige nytårsbonus
 • Red Julemanden

  /images/santa.png

  Den 1. november 2012 lancerede The Palace Group en af sine største og mest ekstravagante kampagner nogensinde: Red Julemanden. Efter den rystende kidnapning af julemanden, slog The Palace Group sig sammen med nisserne for at hjælpe med at levere generøse gaver til dem som havde spillet med passion under operation Red Julemanden.

  Gaverne blev større og bedre efterhånden som der blev spillet. Spillerne skulle forbi 8 niveauer i form af hængelåse inden de kunne løslade julemanden og få chancen for at score de største julesække. Med fire yderligere niveauer fyldt med luksusgaver, heriblandt €250.000 i kontanter, en Ferrari, tropiske rejser og et udvalg af luksuriøse designerure, kunne vores spillere nyde godt af vores sædvanlige høje niveau inden for online spil, såvel som muligheden for at redde julen og score gaver i massevis.

  Endnu en magisk jul blev skabt af The Palace Group!

  Red Julemanden
 • Oktoberfest

  /images/oktoberfest.png

  Guten tag! Vi sendte syv heldige italienske og tyske VIP’s til München for at deltage i den verdensberømte Oktoberfest. Spillerne boede på et luksuriøst 5-stjernet hotel i hjertet af München, og så spiste de til middag på Alfons Schuhbecks eksklusive restaurant, Orlando. Et overdådigt måltid blev nydt samtidigt med udsigten over Münchens historiske by.

  Der var masser af tid til at opsuge atmosfæren – og en øl eller to – ved selve Oktoberfest, hvor vores VIP værter Claudia og Sara var iført det traditionelle dirndl-kostume, mens Constantin så forrygende ud i sin lederhosen. Vores gæster og værter spiste og drak på rigtig oktoberfest-manér, og så er vi sikre på, at de skålede for The Palace Group i påskønnelse for den uforglemmelige tur.

  Oktoberfest
 • Middelhavskrydstogt

  /images/medcruise.png

  I sidste måned sendte vi nogle af vores mest værdsatte VIP-spillere på et luksuriøst middelhavskrydstogt, som startede fra den fortryllende by Athen og navigerede sig igennem fem af middelhavets mest idylliske og misundelsesværdige destinationer. Det første stop på rejsen var den græske ø Mykonos, hvor lokkende attraktioner som bydelen ”Little Venvice”, det arkæologiske udgravningsområde i Delos og billedskønne strande satte standarden for vores VIP-rejse.

  Den følgende dag lagde skibet til i Katakolon. På Katakolon fik spillerne mulighed for at udforske det historiske Olympiske Stadion, Olympia, hvor verdens første Olympiske Lege blev afholdt. Vores VIP’s kom også forbi den betagende ø Korfu og den mangfoldige storby Split i Kroatien før skibet nåede sin endelig destination – den skønne, flydende by Venedig.

  Byen bliver af mange betragtet som verdens mest romantiske sted, for de utallige vartegn vil ingen ende tage. Venedig byder på en spektakulær udsigt over Grande Canal, intime gondolture, Sankt Markus' Basilika med dens udsøgte arkitektur, San Giorgio Maggiore-kirken og meget, meget mere.

  Vi håber vores heldige gæster havde en magisk rejse med os, og vi ser frem til at tage endnu flere VIP-spillere med på eventyr i den nærmeste fremtid.

  Middelhavskrydstogt
 • ¡Sig ‘Hola’ til Mexico!

  /images/mexico.png

  I august 2012 sendte vi 20 VIP-spillere på en fantastisk, idyllisk tur til et eksklusivt, 5-stjernet ferieparadis i Playa del Carmen i Mexico. Vores heldige gæster nød fire vidunderlige dage med sol, snorkling og vandsport, såvel som overdådige festmiddage og eksotiske cocktails i nogle af Playa del Carmens mest eksklusive restauranter og barer.

  Andre misundelsesværdige aktiviteter på programmet inkluderede madlavningskurser, en tur til den arkæologiske plads Tulum, strandfester og private middage på afskærmede, hvide stande – et sandt paradis!

  Vi håber at vores spillere nød deres ophold i Mexico, og vi ser frem til at forkæle endnu flere VIP-spillere på nogle af jordens mest populære destinationer. For mere information om kommende kampagner, næste besøg af VIP-managere og rejser, er du altid velkommen til at kontakte din VIP-manager. De vil med glæde holde dig opdateret med The Palace Groups planer for, hvordan vi vil sørge for, at din VIP-oplevelse altid er i særklasse.

  ¡Sig ‘Hola’ til Mexico!
 • Sommerlegene

  /images/olympics.png

  Vi havde lanceret en kampagne for at fejre OL 2012, som fandt sted i den pulserende by London - lige på The Palace Groups dørtrin. Udvalgte VIP-spillere modtog en e-mail med et lykkenummer inden kampagnens åbningsceremoni fredag den 13. juli 2012. Dette lykkenummer var billetten til fantastiske præmier, og vores VIP-spillere skulle bare gå efter guldet for at gøre krav på en præmie, som blandt andet inkluderede en Mini Cooper - Limited Edition.

  I løbet af kampagnen gik vi fra én disciplin til den næste i VIP-lobbyen. Hver gang vi gik over til en ny disciplin, blev et nyt vindernummer vist i lobbyen. Hvis et lykkenummer matchede nummeret der var vist, havde man vundet en præmie. Det blev ikke meget nemmere at vinde!

  Vores Sommerlege blev en komplet succes, hvor vi uddelte nogle medaljeværdige præmier til nogle meget glade VIP's! Dette er blot en af de mange VIP-kampagner som finder sted hos The Palace Group - hold øje med VIP-lobbyen for at se hvad vi har i ærmet til næste gang.

  Sommerlegene
 • EM 2012

  /images/euro2012.png

  Hos The Palace Group er vores ultimative mål at imponere og glæde vores VIP-spillere med en uforlignelig service. Hvad enten vi tilbyder dig eksklusive VIP-kampagner, mulighed for at forlænge dit spil, eller sender dig af sted til en tillokkende destination, stopper The Palace Group aldrig med at konkurrere om at være den bedste spilledestination på nettet.

  Vi sendte nogle udvalgte VIP-spillere til Ukraine, landet der var vært for EM 2012. En heldig gruppe spillere blev ledsaget af VIP-værterne Joachim og Chia til Kiev, hvor Tyskland og Danmark tørnede sammen i gruppespillet. Vores VIP-spillere havde en fantastisk oplevelse mens de overværede kampen - en suveræn atmosfære kombineret med luksusmiddag, afslapning og drikkegilde gjorde denne VIP-rejse til en exceptionel oplevelse for alle involverede.

  Når du er en af vores mest værdsatte VIP-spillere, kan du forvente elite fordele som vores rejse til EM 2012. Du er velkommen til at kontakte support når som helst, for at forføre dig om din VIP-status. Måske bliver du den næste spiller der har held i sprøjten og modtager vores 5-stjernede VIP-behandling.

  I fodbold betyder målene alt, og hos The Palace Group gælder samme regel. I vores løbende bestræbelser på at nå vores mål, vil du blive præsenteret med uendelige muligheder for at score belønninger i verdensklasse.

  EM 2012
 • Thailand (Phuket)

  /images/thailand.png

  Vi sendte ti heldige VIP-spillere af sted til Thailand for deres livs luksusferie. Spillerne har siden da været ivrige efter at sende deres feedback, så vi tænkte at vi ville dele et par stykker med jer.

  S.J. beskrev sin tid i Phuket som “den bedste rejse vi nogensinde kommer på”, og JL mente at turen var uforglemmelig. C.I. var især imponeret med The Palace Groups sans for detaljer. “Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste ting der kunne have været gjort bedre. De sene igangsættelser var afslappende, aktiviteterne var planlagt godt, selskabet var godt og området var fantastisk”, udtrykte C.I.

  SA beskrev hvor meget vores gæster nød hinandens selskab, “Helt igennem dekadente omgivelser, med nogle af de mest fantastiske mennesker jeg har mødt”. The Palace Group er utrolig stolte af at have været vært til en magisk oplevelse som denne.

  En stor tak skal lyde til alle vores VIP-gæster for de venlige kommentarer. Husk, jo mere du spiller, desto større er din chance for at modtage en invitation til vores næste VIP-rejse. Dit spil i casinoet kan blive din billet til paradis!

  Thailand (Phuket)
 • Bahamas

  /images/bahamas.png

  Vores seneste konkurrence bød på en rejse til Bahamas, og her blev syv heldige vindere trukket fra rundt omkring i Europa. Vi sendte de heldige spillere og deres gæster til det afskærmede Atlantis Paradise Island, hvor de kunne nyde fire dage i et paradis uden lige. Fire ligeså heldige VIP-værter ledsagede vores spillere på denne utopiske rejse og fik en oplevelse for livet...

  Vores ferieglade gruppe nød godt af afslapning på kridhvide strande, snorkling, delfinsvømning og en privat fest på en katamaran. Udsøgte restauranter og trendy barer satte scenen for en ekstravagant ferie, som uden tvivl har medbragt et væld af fantastiske minder. Vi håber alle vores vindere havde en vidunderlig tur, og vi ser frem til de næste VIP-rejser til nye, eksotiske destinationer. Spil hos The Palace Group for at tage del i vores næste overdådige eventyr!

  Bahamas